Technisch Adviesbureau

Bert Kruis

Krimpen aan den IJssel

Zwanenkade 75

2925 AP

T: 0180-55 32 78

M: 0180-55 49 28

 
 

 


Bouwkundige keuringen woningen

En van de duurste aankopen in een mensenleven vraagt om een goede voorbereiding. U weet dat als geen ander. Het is namelijk verleidelijk om met de verkopers in onderhandeling te gaan als men een huis heeft gevonden dat op het eerste oog helemaal aan de wensen voldoet. Maar houdt alstublieft uw hoofd koel en wees op uw hoede. Dat voorkomt dat men voor onaangename verassingen komt te staan. Want regelmatig vertonen huizen onopgemerkte gebreken, achterstallig onderhoud of pakt een verbouwing duurder uit dan verwacht. Daarom raden wij een bouwtechnische keuring aan.

Daarnaast heeft de koper volgens artikel 17 van het Nieuw Burgerlijk Wetboek een onderzoeksplicht. Als men vraagtekens heeft bij de bouwkundige kwaliteit van de woning die men wilt kopen, moet men onderzoek (laten) uitvoeren. Een aankoopkeuring voldoet aan deze onderzoeksplicht.

Technisch Adviesbureau Bert Kruis is gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwtechnische keuringen. Woningen worden onderworpen aan een nauwkeurige inspectie en de gebreken die aangetroffen worden helder gerapporteerd. Afhankelijk van het type keuring worden niet alleen de gebreken helder vastgelegd maar ook de kosten die gemoeid zijn met het herstellen van de gebreken. Zo weet de koper exact waar hij aan toe is en kan de kwaliteit van de woning mee laten wegen in de beslissing om het object aan te kopen of niet.

Wij maken onderscheid in diverse soorten inspecties. Wij onderscheiden de basiskeuring, de pluskeuring, de NHG-keuring en de Combi-keuring. Klik hier voor de verschillen. Hier vind ik ook de prijzen welke wij hanteren.

Bij een verkoopinspectie is een combinatie mogelijk met het verplichte energielabel. Wij kunnen het energiecertificaat voor zeer aantrekkelijke prijzen uitvoeren.

Voor meer informatie bel (0180) 55 32 78 of vul het contactformulier in. Direct opdracht verstrekken? Download hier het opdrachtformulier. Deze kunt u printen en naar ons sturen. Dit kan per post of per fax.

Terug naar diensten