Technisch Adviesbureau

Bert Kruis

Krimpen aan den IJssel

Zwanenkade 75

2925 AP

T: 0180-55 32 78

M: 0180-55 49 28

 
 

 


Aan-en verkoopkeuringen Commercieel Onroerend Goed

De aankoop van commercieel onroerend goed gaat gepaard met grote kosten. Als koper bent u op zoek naar een object dat rendeerd. Lopende huurcontracten worden tegen het licht gehouden, rendementen in het verleden worden nagezien. Maar loopt u niet tegen onverwachte onderhoudskosten aan?

Technisch Adviesbureau Bert Kruis inspecteert het aan te kopen object op zowel bouwkundige onderdelen als installatietechnische onderdelen. Uit de inspectie blijkt de huidige staat van onderhoud.

Wij rapporteren de huidige staat van onderhoud en geven u inzicht in de te verwachten onderhoudskosten op korte en op middellange termijn.

Behalve achterstallig onderhoud is de aanwezigheid van asbest een veel voorkomende risicofactor. De toepassing ervan als bouwmateriaal is namelijk pas sinds 1 juli 1993 verboden. Wij geven niet alleen de huidige en te verwachten gebreken en tekortkomingen aan, maar adviseren ook over mogelijke oplossingen.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het object te toetsen op brandveiligheid, arbo-voorzieningen etc. Kortom, een zeer complete inspectie waar u als potentieel koper uw voordeel mee kunt doen.

Technisch Adviesbureau Bert Kruis is een zeer flexibel bedrijf welke de keuring op korte termijn kan uitvoeren. Na telefonisch contact bestaat meestal de mogelijkheid om de rapportage binnen enkele dagen in huis te hebben.

Meer informatie? Bel 0180-55 32 78

Terug naar diensten