Technisch Adviesbureau

Bert Kruis

Krimpen aan den IJssel

Zwanenkade 75

2925 AP

T: 0180-55 32 78

M: 0180-55 49 28

 
 

 


Visie

Onroerend goed is dynamisch. Verandering van eigenaar en/of gebruik maar ook veranderende eisen en wensen geven dat een object aan verschillende eisen moet voldoen.

Rekening houdend met de eisen die een gebruiker stelt aan een object worden de mogelijkheden in kaart gebracht. Hierbij houden wij rekening met de economische mogelijkheden, maar niet in mindere mate me t gezondheid en milieu. Kortom, de mens en natuur staat centraal.

Technisch Adviesbureau Bert Kruis voegt mens, milieu en economie samen. Daarnaast is er bijzondere aandacht voor veiligheid. Dit resulteert in een aanpak welke no-nonsense is, pragmatisch en praktisch.

Niet alleen bij wisseling van gebruiker of eigenaar, echter ook in het dagelijkse gebruik van onroerend goed staan genoemde onderdelen centraal. Onderhoudscenario's worden opgesteld, rekening houdend met de wensen van de klant, en met de mogelijkheden die ontstaan binnen de vooraf gestelde randvoorwaarden.

Korte lijnen, duidelijke afspraken en uitvoering maken dat een gebalanceerde oplossing te verkrijgen is voor alle huisvestingsvraagstukken.

Zowel kleinschalige als grootschalige projecten vallen binnen onze mogelijkheden. Door verregaande samenwerking met diverse partijen is elk probleem oplosbaar. De belangrijkste samenwerking is hierbij de samenwerking met de opdrachtgever.

Technisch Adviesbureau Bert Kruis inspecteert niet alleen, echter adviseert op maat.